20 Aralık 2012 Perşembe

Ünlülerin Tarzı - Demi Lovato

# Giyim
Demi kendisiyle barışık bir kız. Fazla kilolarını takıntı yapmadan her şeyi giyebiliyor, çoğunlukla kendisine yakıştırıyor da. En çok kullandığı renk ise kesinlikle siyah. Herhangi bir ödül töreninde, alışverişe çıkarken ya da gece gezmesi yaparken onu tepeden tırnağa siyah görmeniz mümkün. Little black dress pek çok kadın gibi Demi'nin de kurtarıcısı olmuş gibi görünüyor. Siyah elbisesini mutlaka detaylarla hareketlendiriyor.


Siyahı daha çok tercih etse de, ben Demi'ye renkli elbiseleri de oldukça yakıştırıyorum.



Zımbalı, pullu, yırtık, salaş... Her türlü denim ceketi her türlü tarzda kullanabiliyor. 


Bunlar da Demi'nin şortları. Özellikle ilk resimdeki ceket-şort takımına bayıldığımı söylemeliyim.


Güçlü bir sese sahip olan Demi'nin kendini en iyi yansıttığı yerin sahne olduğunu düşünüyorum. Sahnede adeta kendini buluyor, başka biri oluyor, coşuyor ve insanları coşturuyor. Sahne stilini kırmızı halı veya günlük stilinden daha fazla beğendiğimi söylemeliyim. Her bir kıyafeti harika.


Son olarak... Hanımefendiye leopar deseninin de pek yakıştığını söylemek isterim :)


# Aksesuar
Demi Lovato denilince akla ilk gelmesi gereken aksesuarlar; büyük küpeler, sallanan kolyeler, gösterişli yüzükler ve tabii ki şapkalar. Demi şapka kullanmayı gerçekten çok seviyor, bunu defalarca her türlü kıyafetle fötr şapka takmasından anlayabilirsiniz.


Yırtık külotlu çorapları da bir dönem Demi'nin sık giydiği şeyler arasındaydı, bu çorapları yüksek topuklu ayakkabılar ve kalın tabanlı botlarla kullanıyordu.


  
Bunlar da taktığı yüzük ve bileziklerden birkaç tanesi...


Demi Lovato'nun tarzı işte buydu :)




Hakkımda

Gevezelik yapmak için doğmuş olan, eski filmleri izlemekten hoşlanan ve Lana Del Rey'e bayılan kedicik.