3 Ocak 2013 Perşembe

Ünlülerin Tarzı - Miley Cyrus

Çoğu insan onu ergenlik döneminde yaptığı bir takım hatalardan dolayı sevmiyor ama ben sadece ergenlik dönemini çok göz önünde geçirdiği için psikolojisi bozulmuş biri olarak görüyorum Miley'yi. Ünlü olmak yeterince zorken, çocuk-ünlü olmak kat kat daha zor. Düşünsenize her gün her adımınızı fotoğraflayan, en küçük bir yanlışınızı bile büyütüp manşetlere sığdıran, sürekli sizi eleştiren bir magazin ordusu var peşinizde. Ben olsam çıldırırım. Her neyse... Eskinin Hannah Montana'sı, artık 20 yaşında genç bir kadın ve ilk çıkmış olduğu zamanlardaki cici kız imajından sıyrılalı çok oldu. 

Miley'nin aslında belirli bir çizgisi var. Bir kıyafete bakarak "Evet, bu tam Miley tarzı" diyebilirsiniz yani. En çok kullandığı şeylerin başındaysa denim geliyor. Gerek şort olsun gerek pantolon, Miley günlük hayatta denimden hiç vazgeçmiyor. Özellikle skinny-jeans diye tabir edilen dar kotlar, çıtı pıtı bir genç kız olduğu için vücuduna gerçekten çok yakışıyor.


Kot şortlarını çoğunlukla botlarla, bazen de Converse ile kullanıyor. Uzun ve ince bacaklara sahip olduğu için bu şortları da çok iyi taşıyor. Görüntüsünü bol tişörtler ve büyük bir çantayla tamamlıyor.


Miley her zaman rahat ve salaş görünüyor. Ayrıca boynundaki kolyenin özel bir anlamı olup olmadığını merak ediyorum, aşağıdaki dört resim dahil pek çok resimde bu kolyeyi gördüm. İkinci resimdeki botları da sık sık kullandığı şeyler arasında. Miley'nin bir giydiğimi bir daha giymem tarzı bir kaprisi yok yani. 


Soğuk havalarda da kısa şortlardan vazgeçmiyor ve bu şortları siyah opak çoraplarla kombin ediyor. (Kombin etmek nedir ya, bu ne kadar saçma bi' kelime. Gözün kör olsun Bugün Ne Giysem) Siz de Miley gibi zayıf olmak istiyorsanız onun yaptığını yapmanız yeterli: Yürüyün. Kız maşallah bütün fotoğraflarında bir yerlere yürüyor. Neden bu kadar ince olduğuna şaşmamak gerek.

Bu da Miley'nin kırmızı halı tarzı. Aslında onun kırmızı halı kıyafetlerini pek beğenmediğimi söylemem gerekir, günlük hayatında salaş ve umursamaz bir tarza sahip olmasına karşın kırmızı halıda - özellikle tuvalet giydiği zaman - yaşından çok daha olgun ve uyumsuz bir görüntü sergilediğini düşünüyorum. Ve ister istemez kısa, sarı, yukarı kaldırılmış saçlarıyla Pinkvari görünüyor. Son resim (resim-fotoğraf sorunsalı) biraz eski yıllardan kalmış olsa da mini elbisesine bayıldığım için koymak istedim. Bence Selena Gomez'in Teen Choice Awards'ta giydiği elbiseyi andırıyor.


Miley Cyrus'ın tarzı işte böyleydi. :)

1 yorum:

  1. selena gomezide yayınlayın selenatör and beber<3jelena<3

    YanıtlaSil

Hakkımda

Gevezelik yapmak için doğmuş olan, eski filmleri izlemekten hoşlanan ve Lana Del Rey'e bayılan kedicik.