20 Aralık 2012 Perşembe

Ünlülerin Tarzı - Demi Lovato

# Giyim
Demi kendisiyle barışık bir kız. Fazla kilolarını takıntı yapmadan her şeyi giyebiliyor, çoğunlukla kendisine yakıştırıyor da. En çok kullandığı renk ise kesinlikle siyah. Herhangi bir ödül töreninde, alışverişe çıkarken ya da gece gezmesi yaparken onu tepeden tırnağa siyah görmeniz mümkün. Little black dress pek çok kadın gibi Demi'nin de kurtarıcısı olmuş gibi görünüyor. Siyah elbisesini mutlaka detaylarla hareketlendiriyor.


Siyahı daha çok tercih etse de, ben Demi'ye renkli elbiseleri de oldukça yakıştırıyorum.



Zımbalı, pullu, yırtık, salaş... Her türlü denim ceketi her türlü tarzda kullanabiliyor. 


Bunlar da Demi'nin şortları. Özellikle ilk resimdeki ceket-şort takımına bayıldığımı söylemeliyim.


Güçlü bir sese sahip olan Demi'nin kendini en iyi yansıttığı yerin sahne olduğunu düşünüyorum. Sahnede adeta kendini buluyor, başka biri oluyor, coşuyor ve insanları coşturuyor. Sahne stilini kırmızı halı veya günlük stilinden daha fazla beğendiğimi söylemeliyim. Her bir kıyafeti harika.


Son olarak... Hanımefendiye leopar deseninin de pek yakıştığını söylemek isterim :)


# Aksesuar
Demi Lovato denilince akla ilk gelmesi gereken aksesuarlar; büyük küpeler, sallanan kolyeler, gösterişli yüzükler ve tabii ki şapkalar. Demi şapka kullanmayı gerçekten çok seviyor, bunu defalarca her türlü kıyafetle fötr şapka takmasından anlayabilirsiniz.


Yırtık külotlu çorapları da bir dönem Demi'nin sık giydiği şeyler arasındaydı, bu çorapları yüksek topuklu ayakkabılar ve kalın tabanlı botlarla kullanıyordu.


  
Bunlar da taktığı yüzük ve bileziklerden birkaç tanesi...


Demi Lovato'nun tarzı işte buydu :)




13 yorum:

  1. Demiye her şey yakışıyor <3

    YanıtlaSil
  2. başarısız bence, kilosuyla giydiği kıyafetler birbirine karışmış, yorucu bi' kalabalık var üstünde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan kilo değildir. Allahalla, kilosu çok fazla olan var ama giyimi süper olan kişilerde var hayatta. Sen dalga geçenlerdensin sanırım.

      Sil
    2. Öznel düşünceniz, saygı duymak gerekir. Şahsen ben beğeniyorum. Beğenimin sebepleri arasında da "sen kilolusun, onu giyemezsin" denilen şeyleri kendine yakıştırmayı başarabilmesidir. Takıları ve kıyafetleri biraz karmaşık kullandığını kabul etmeliyim ama o bohem havasını seviyorum. ^^

      Sil
  3. şu başarısız diyen adsız sen kime başarısız diyorsun demi çok tatlı birkere ve bütün herşey ona yakışıyor :D

    YanıtlaSil
  4. onu fazlasıyla seviyorum , :/ ama eski demiyi ÖZLEDİM...

    YanıtlaSil
  5. Seninle ayni fikirdeyim be ben dokyz yildir lovaticim seni bulursam demi ye kimse oyle diyemez aldigi oduller dudak ucurtur

    YanıtlaSil
  6. aynn bende katılıyorum demiye her yakışıyor

    YanıtlaSil
  7. ben onu kilolarıyla seviyorum bi kere :) ya yok ya ben onu HERŞEYİYLE seviyorum.Çünkü o bana ''GÜÇLÜ KALMAYI ÖĞRETTİ'' <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 yirim şebeğim o benim :* :* :* :* :* :* <3 <3 <3 <3 <3 <3...LOVATİC kardeşlerim sizleri çook seviyorum..<3 -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlısın ve demide şahane zaten

      Sil
    2. Çok tatlısın ve demide şahane zaten

      Sil
  8. Arkadaşlar! Birileri vardır Demi'yi sevmez, birileri vardır sever. Herkes, herkesin fikrine saygı duysun. İnsanlık, hala anlamıyor bu saygı işini. Okulda öğretmen ''Yaşlılara, KİLOLULARA nasıl davranmamız gerekiyor?'' dediğinde çoğu kişi ''SAYGILI OLMAK'' diye parmak kaldırır. Ama normal hayatta saygılı değildir o kişiler. Parmak kaldırmadan önce, bu işi normalde yapıyor musunuz diye bir düşünün. Birkaç zaman sonra burası kavga meydanı olur.

    YanıtlaSil
  9. katılıyorm kardesm

    YanıtlaSil

Hakkımda

Gevezelik yapmak için doğmuş olan, eski filmleri izlemekten hoşlanan ve Lana Del Rey'e bayılan kedicik.