15 Şubat 2013 Cuma

Pişti # Demi Lovato & Kate Bosworth

Demi Lovato'nun X-Factor'ın finali için giydiği metalik elbiseyle Kate Bosworth'ın LA Topshop & Topman Açılışı için giydiği desenli elbise model olarak neredeyse birebir aynı. Aynı tasarımcıya mı aitler hiçbir fikrim yok fakat Demi'nin elbisesinin markasına buradan bakabilirsiniz.

Demi elbisesiyle aynı tonlarda bir göz makyajı yapmayı ve iri küpeler, yüzük, bileklik gibi aksesuarlar kullanarak elbiseyi daha da hareketlendirmeyi seçmiş. Elbise tam oturmuş ve balık etli vücuduna da çok yakışmış :)

Kate Beckinsale ise sade bir makyaj, düz saçlar ve eline aldığı siyah küçük çantasıyla zarif ve duru gözükmeyi başarmış. Fakat aşırı zayıflıktan dolayı elbisenin vücudunu olduğundan da kıvrımsız gösterdiğini ve bacaklarının, özellikle dizlerinin kötü durduğunu düşünüyorum. Acilen bir beş kilo alması gerekiyor bence.


Eee, siz ne düşünüyorsunuz? ^^

2 yorum:

  1. Demi lovato nun da dizlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum.Kate kemikleri iri demi kilolu iri kemikli değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zayıf olmak her zaman daha iyidir ama Kate'in zayıflığındansa Demi'nin fazla kilolarını tercih ederim. Elbise daha iyi sardığından dolayı görsel olarak daha bir göz dolduruyor fakat evet Demi kilolu :)

      Sil

Hakkımda

Gevezelik yapmak için doğmuş olan, eski filmleri izlemekten hoşlanan ve Lana Del Rey'e bayılan kedicik.