15 Şubat 2013 Cuma

Ünlülerin Tarzı - LA Topshop & Topman Açılışı

Miranda Cosgrove, Demi Lovato, Emma Roberts'tan tutun da Chris Brown, Kim Kardashian, Jennifer Lopez'a kadar pek çok ünlü, 13 Şubat 2013'te yani sevgililer gününden tam bir gün önce düzenlenen bu açılışta yer aldı.

Demi sakatlık falan dinlememiş, koltuk değneklerini de kapmış gelmiş. Hatta açılıştan önce Give Your Heart a Break'i söylediği bir performans sergilemeyi de ihmal etmemiş. Bu azminden ve çalışkanlığından dolayı genç şarkıcıyı kutluyoruz tabii ki. Zaman zaman Demetria'yı hanım hanımcık, cicili bicili elbiselerin içinde görsek de o özünde oldukça asi bir genç kız. Bu özelliğini ceketlerindeki, hatta alçısındaki zımba detaylarından ve siyah giyme eğiliminden de anlayabilirsiniz. Açıkçası koltuk değnekleri ve alçıyla, ancak bu kadar şık olunabilirdi. Tebrikler Demi ^^

Övgüyü hak ettiğini düşündüğüm bir diğer isim ise, Nicole Scherzinger. (İsmini kopyala yapıştır yaptım çünkü yazamadım -.-) Şarkıcı yaşıtlarından çok daha fit, çok daha güzel ve çok daha genç gözüküyor. 34 yaşında olduğuna inanmak çok güç. Fiziğine çok yakışan beyaz, sırt dekolteli elbisesi ve diz üstü çizmeleri, hafif makyajı ve salık bıraktığı siyah saçlarıyla Nicole hem zarif, hem tarz, hem de MUHTEŞEM olmuş.


Miranda Cosgrove siyah yoğunluklu giyinmesine rağmen yaşına uygun parçalar seçerek ağır ve kasıntı görünmemeyi başarmış; kalpli tişörtünden eteğine, çantasından ayakkabısına kadar her şeyine bayıldım. Aferin Miranda, kusursuz gözüküyorsun. Bence tüm genç kızlar 19 yaşındaki bu güzel yıldızın tarzını örnek almalı...
Gecenin prensesi hiç şüphesiz Miranda idi. :)

Bunlar da genel anlamda beğendiğim diğer isimler. Kate Bosworth'un Demi Lovato'nun X-Factor'de giydiği elbiseye çok benzeyen elbisesi ve siyah topuklusuyla çantası, hem çok sade hem de çok zarif. Ashley Madekwe ise Kate gibi sade olmayı tercih etmiş. Final yapan Gossip Girl'ün fettan güzeli, bir zamanlarsa Buffy the Vampire Slayer'daki küçük, masum kızkardeşi oynayan Michelle Trachtenberg ise elbisesinin rengiyle ve takılarıyla çok hoş gözüküyor.

Anladık ki Jennifer Lopez daima miniler, dekolteler, vücudu saran seksi elbiseler giymeliymiş. Bir yerlerini kapatmaya başladığı anda saçmalamaya da başlıyor. Diz hizasındaki metalik, siyah ve turuncu renklerden oluşan elbisesi korkunç... Siyah çorapları, burnu açık ayakkabıları ve takılar daha korkunç... İnek yalamış gibi arkada toplatılmış saçları ise en korkuncu. Moda yorumcusu değilim ama şu görüntüye bakıp 'çok şık' demek bozuk bir göz gerektirir -.-

 Solange Knowles ablası Beyonce'a çok benziyor fakat permalanmış mı yoksa doğal mı olduğunu bilemediğim saçları gerçekten çok kötü gözüküyor, bir an önce saçının rengini ve modelini değiştirmesi lazım. Ayrıca kıyafet olarak da dolaptan ilk eline geçeni giymiş gibi bir izlenim uyandırdı bende, pazara giden teyzelerden hallice.

Kim Kardashian ise sevmemekle ilgilenmemek arasında kaldığım bir kadındır. Kendisinden pek haz etmem ama sürekli nefret söylemleri içerisinde olanları da pek anlayamıyorum doğrusu. Deri pantolonu ve topuklusu ise Kim, her zamanki Kim. Üzerindeki tüylü tuhaf şeyin ne olduğunu ise bir türlü anlayamadım... Hayır, göbeğini mi saklamaya çalışmış bilmiyorum ama amacı her neyse onu çok daha itici göstermiş. Halbuki hamile olduğunu belli edercesine göbeğini ortaya çıkaran bir bluz ya da bol bir elbise giyseydi çok daha sevimli ve sempatik durabilirdi. Olmamış yahu Kim.


 Bunlar da geceye katılan beylerden bazıları; günlük giyinmeyi tercih etmiş olan Chris Brown, Demi Lovato'yla yapışıkmış hissi uyandırıp o "Demi nereye ben oraya" kafasını yaşayan Wilmer Valderrama ve üçüncülerinin nerede olduğunu bilmediğim iki Jonas kardeş. Demi iki eski sevgilisiyle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olmuş mudur acaba?


Diyordum ki bu fotoğrafı gördüm ve Wilmer ve Demi'nin gizliden gizliye çıktığı düşüncesi kafamda daha bir şüphe kazandı... Wilmer'dan nefret ettiğimi söylemiş miydim?

Benden bu kadar ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Gevezelik yapmak için doğmuş olan, eski filmleri izlemekten hoşlanan ve Lana Del Rey'e bayılan kedicik.